AK Parti’den “beyaz sandık” uygulaması! Şanlıurfalılar derdini direk Cumhurbaşkanına iletebilecek

AK Parti, "beyaz sandık" uygulaması ile vatandaşların görüşlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletebileceği yeni bir sistem başlatıyor. Şanlıurfa’daki vatandaşlar da bu yenilikle sorunlarını doğrudan iletme fırsatını yakalayacak.

AK Parti’den “beyaz sandık” uygulaması! Şanlıurfalılar derdini direk Cumhurbaşkanına iletebilecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti, Türkiye Buluşmaları'nın ardından "beyaz sandık" uygulaması ile vatandaşların görüşlerini daha kolay iletebilmesi için yeni bir adım atıyor. Bu uygulama sayesinde, Şanlıurfa dahil 81 ilde yaşayan vatandaşlar, kendi dertlerini ve taleplerini doğrudan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletebilecek.

Yeni Şafak'tan Resul Ekrem Şahan’ın haberine göre, yazılan mektuplar bir sistem üzerinden süzgeçten geçirilecek. Gerekli durumlarda metinlere dönüş sağlanacak ve mektuplar algoritma yardımıyla sınıflandırılacak. Bu yöntemle, vatandaşların talepleri ve görüşleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın okuyacağı şekilde seçilerek sunulacak.

AK Parti, bu uygulama ile vatandaşla olan gönül bağını güçlendirmeyi amaçlıyor. Parti kaynakları, beyaz sandık uygulamasının ilerleyen dönemlerde farklı şekillerde devam edeceğini, milletle Erdoğan arasında yeni bir iletişim hattı oluşturacaklarını belirtiyor. Şanlıurfa’da bu uygulamanın büyük bir ilgi görmesi bekleniyor; böylece vatandaşlar, kendi bölgesindeki sorunları daha etkili bir şekilde dile getirme fırsatı bulacak.

Bunun yanı sıra, delege seçimlerini büyük ölçüde tamamlayan AK Parti, tüm delegelere beklentilerini, uyarılarını ve taleplerini kapalı zarf usulüyle soracak. Bu yöntemle, hem halktan hem de kendi parti teşkilatından görüşler alınarak, genel merkeze ulaştırılacak. AK Parti'nin her ilçede 400’ü aşkın delegesi bulunuyor, bu da Türkiye genelinde yaklaşık 400 bin delegeye tekabül ediyor. 2028 hedeflerine doğru ilerlerken hatalara yer vermemek adına, bu tür kapsayıcı uygulamaların artarak devam edeceği ifade ediliyor.

AK Parti’den “beyaz sandık” uygulaması! Şanlıurfalılar derdini direk Cumhurbaşkanına iletebilecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.